Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » M9 Bayonet

M9 Bayonet

  • tehnyt
M9 Bayonet

M9 Bayonet on hyvin tyylikäs puukko, jonka avulla vastustajan pystyy tappamaan lähietäisyydeltä. Se ei ole kuitenkaan kovin yleinen ase, vaan se on löydettävä aarrearkusta pelin aikana. M9 Bayonetin pystyy myös tuunaamaan juuri sellaiseksi kuin itse haluaa CS:GO skinseillä. Aseena se toimii kuitenkin ihan samalla tapaa kuin muutkin pelin puukot ja veitset.

Uusi CS:GO-peliin lisätty ase

M9 Bayonet on varsin uusi ase CS:GO-pelissä, sillä se lisättiin peliin viimeisimmän päivityksen yhteydessä. Tämän takia puukko ei ole vielä kovin monen pelaajan käytössä, vaikka tyylikäs ase onkin. Koska ase on niin uusi, ei pelaaja pysty saamaan sitä muuten kuin avaamalla CS:GO-pelissä olevan aselaatikon. On kuitenkin täysi yllätys, millaisen aseen tästä laatikosta voi saada. Yleensä pelaajat saavat käyttöönsä perusaseita, kuten AK-47 tai tavalliset puukot.

On siis oltava todella onnekas saadakseen tämän puukon haltuunsa. Mikäli sen sitten päättää myöhemmin myydä, voi saada paljonkin rahaa vastineeksi. Vaikka kyseessä ei olekaan mikään erityinen ase pelaamisen kannalta, on se hyvin harvinainen. Tämä luo arvoa sinänsä tavallisellekin puukolle.

Mitä hyötyä M9 Bayonet –puukosta on?

Aseena M9 Bayonet toimii kuten muutkin puukot CS:GO-pelissä. Sillä pystyy iskemään ainoastaan silloin, kun on tarpeeksi lähellä vihollistaan. Ase on pieni, joten sitä on helppo piilotella ja käyttää oikean tilanteen saapuessa nopeaan tappoiskuun. Puukot toimivat hyvin, kun haluaa iskeä vastustajaansa selän takaa. Selkään osuvat puukoniskut ovatkin yleensä tappavia, ainakin silloin, kun pelaajalle ei ole suojavarusteita.

Löydä puukollesi persoonallinen tyyli

M9 Bayonet –ase on jo itsessään hyvin tyylikäs ja harvinainen, mutta halutessaan voi sen tyyliin kiinnittää enemmänkin huomiota. M9 Bayonet –puukkoa varten skinsien valikoima ei ole kuitenkaan vielä kovin laaja ja sen skinsit ovat muutenkin melko harvinaisia. Toki jo halvemmilla tarroilla ja kuvioinnilla voi puukostaan tehdä yksilöllisemmän.