Siirry suoraan sisältöön

CS:GO cases ovat pelissä yksi tapa saada aseita, skinejä ja muita hyödykkeitä itselleen. Niitä voi ostaa tietäen, mitä ne sisältävät tai eteen voi tulla myös yllätyslaatikoita. Jälkimmäisten sisältöä luonnollisesti ei tiedä, ennen kuin laatikon avaa. Se ei kuitenkaan tapahdu aivan ilmaiseksi. Saadakseen tämän jännityksen, on ostettava laatikkoon soveltuva avain. Se kustantaa noin kaksi euroa ja ei ole mitään takeita, että laatikon sisältö olisi saman arvoista. Tämä on eräänlaista uhkapeliä, josta on oltu montaa mieltä pitkin maailmaa.

CS:GO cases

CS:GO cases tuovat jännitystä

Counter Strike cases voivat olla hyvin viihdyttäviäkin, jos tykkää hieman pelata eikä se haittaa, ettei aina tule kunnon voitto. Ja toki voi ostaa myös laatikoita, joiden sisällön näkee ennalta.

Laatikko on mainio tapa kerätä kerralla isompi setti varusteita ja skinejä itselleen. Voi olla työlästäkin etsiä yksitellen kaikki tarvitsemansa. Laatikoiden myötä saattaa säästääkin, sillä ostaessaan enemmän kerralla yleensä hinta on hieman alempi.

Laatikoissa voi pitää huonona puolena sitä, että niiden sisältö on se, mikä on eikä siihen voi vaikuttaa. Mukana saattaa siis tulla jotain turhaakin, mutta ne voi toki aina myydä pois jollekin muulle pelaajalle.

Laatikoilla varusteet nopeasti kuntoon

Laatikot ovat nopea ja helppo tie hienoihin varusteisiin, sillä niitä on monenlaisia ja monen hintaisia tarjolla. Se riippuu täysin pelaajasta itsestään, paljonko on valmis peliin oikeaa rahaa käyttämään. Pelaaminen itsessään onnistuu täysin ilmankin näitä lisukkeita.

CS:GO skins ja laatikot ovat mukavia lisävarusteita, jotka piristävät peliä ja antavat siihen erilaisia ulottuvuuksia. Näppärä pystyy tienaamaan ostamillaan skineillä ja laatikoiden sisällöillä kuluttamansa rahat takaisin ja ehkä enemmänkin. Mitä tahansa ei kuitenkaan kannata ostaa vain ostamisen ilosta, kannattaa tutustua aiheeseen ja tutkia asiaa rauhassa ennen kuin syöksyy pyörteeseen sisään.

CS:GO cases ilmaiseksi

Parhaiten voit saada laatikkoja ilmaiseksi pelaamalla itse peliä. Jokaisen kierroksen lopussa pelaajilla on nimittäin mahdollista saada ilmaisia droppeja, jotka sisältävät skinien lisäksi myös ilmaisia laatikoita. Laatikoista voi saada melkoisia yllätyksiä, mikäli onni vain on myöten. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka laatikkoja saa täysin ilmaiseksi, niiden avaamiseen tarvittavista avaimista joutuu yleensä maksamaan.

Laatikkoja voi ostaa myös kauppapaikoilta

CS:GO caset on ostettavissa myös monista kauppapaikoista, joita voi löytää verkosta. Tällöin voit parhaimmillaan löytää laatikoita hyvään hintaan, joten eri kauppapaikkojen hintoja kannattaa ehdottomasti vertailla. Näin saat hyvä käsityksen siitä, kuinka paljon kustakin laatikosta kannattaa maksaa.

Kun laatikkoja on ostamassa, kannattaa muistaa myös se, että jokainen laatikko tarvitsee avaimen niiden aukaisemiseen. Tästä syntyy lisäkuluja, sillä avaimet maksavat muutaman euron.

csgo cases

Personoi omaa hahmoasi CS:GO laatikoiden avulla

Pelaajat hankkivat itselleen CS:GO caseja nimenomaan sen takia, että niistä voi saada itselleen välillä mukavia yllätyksiä. Jokainen pelaaja haluaa yksilöidä oman hahmonsa pelissä siten, että se eroaa muista pelaajista ja tuntuu omalta. Juuri tähän CS:GO caset ovat oikea vastaus. Mikäli sinulla sattuu käymään oikein hyvä tuuri, voit saada jonkin harvinaisen skinin. Tämän jälkeen voit aktivoida sen ja varmistua siitä, että erotut muista pelaajista selkeästi.

Tee rahaa laatikoiden avulla

Kaikki pelaajat eivät ole välttämättä kiinnostuneita maksamaan siitä, että saavat laatikkoja auki. Tällöin voit myydä laatikon monilla eri kauppapaikoilla, sillä monet muut pelaajat suorastaan himoitsevat niitä. Riippuen aina siitä, kuinka harvinaisen laatikon olet onnistunut saamaan, voit saada siitä rahaa muutamista senteistä aina useisiin euroihin. Mikäli pelaat CS:GOta aktiivisesti, voit parhaimmillaan tienata varsin hyvä summan rahaa laatikoiden avulla. Rahoilla voit ostaa esimerkiksi uuden pelin, mikäli niin haluat.

Erilaiset CS:GO caset

CS:GO:ssa jaetaan pelaajille useita erilaisia laatikoita. Osa niistä saattaa antaa skinejä aseisiin, kun taas jostain toisesta saa ainoastaan vaatteita. Seuraavaksi käymme läpi tarkemmin eri laatikkotyyppejä ja sitä, mitä kaikkea niistä voi löytää.

Aselaatikot ovat kenties yleisimpiä laatikoita pelissä. Jokainen pelaaja on varmasti ainakin kerran saanut aseiden skinejä sisältävän laatikon kierroksen jälkeen. Niiden arvo ei yleensä ole kovinkaan korkea, mutta toisaalta niistä voi saada jotain harvinaisia skinejä. Toinen yleinen laatikkotyyppi on graffitilaatikot, jotka sisältävät jonkin mielenkiintoisen graffitin, mikäli pelaaja aukaisee sen.

CS:GO:ssa on myös monia muita laatikkotyyppejä, kuten matkamuistoja, musiikkilaatikoita ja muita vastaavia. Jokaisen kierroksen jälkeen pelaaja pääsee jännittämään, tuleeko arvonnassa itselle jokin case. Jos pyrit saamaan harvinaisia tekstuureja itsellesi, juuri erilaiset laatikot on paras mahdollisuus saada niitä.

Parhaat CS:GO caset

Kaikki laatikot eivät tietenkään ole tasa-arvoisia, vaan niissä on paljon eroja esimerkiksi sen suhteen, kuinka suuri todennäköisyys on saada harvinaisia skinejä. Lisäksi laatikot eroavat toisistaan siten, että ne sisältävät hyvin erinäköisiä tekstuureja. Jotkin laatikot saattavat olla sellaisia, joista voi saada todella värikkäitä skinejä, kun taas toiset antavat maanläheisimpiä tekstuureja.

Monille pelaajille syntyy omat lempilaatikot, joita he tykkäävät suosia. Esimerkiksi Chroma 3 laatikko on erittäin suosittu case, sillä se sisältää monien suosittujen aseiden skinejä. Pelaajat voivat ostaa kauppapaikoilta juuri niitä laatikoita, jotka heitä itseään kiinnostavat. Näin hahmosta voi luoda tarkemmin juuri sellaisen kuin kukin pelaaja haluaa.