Siirry suoraan sisältöön

CS:GO gloves ovat osa vaatteita, joilla pelaaja voi vaihtaa pelihahmonsa käsineitä ja muokata näin sen ulkomuotoa. Hanskat lisättiin peliin vuonna 2016 tulleessa päivityksessä ja ne on kaikki luokiteltu erittäin harvinaisiksi esineiksi pitäen sisällään tähden nimessään. Uusia suunnitellaan edelleen ja niistä kootaan erilaisia kokonaisuuksia yhdessä skinien kanssa. Myös Steamin peliyhteisö suunnittelee uusia hanskoja, jotka tuodaan peliin mukaan ostettavaksi. Varsinaista muuta tehtävää hanskoilla ei pelissä ole, kuin luoda lisää visuaalista ilmettä pelihahmolle.

CS:GO gloves

CS:GO gloves ei ole pakollinen ostos

CS:GO hanskat ovat vain visuaalinen lisävaruste, jota ilmankin peli sujuu mallikkaasti. Itse peliin ne eivät siis vaikuta, kuten eivät skinitkään. Ne vain tekevät tietyllä tavalla asioista hieman mielenkiintoisempia.

Jos lähtee keräämään jotain tiettyä sarjaa, on hyvä katsoa ensin kuinka arvokkaita tuotteita on valmis ostamaan pelihahmolleen. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan tuo peliin lisää kykyä tai voitokkuutta, joten rahan käyttö on syytä pitää itselle kohtuullisella tasolla.

Koska hanskat ovat harvinaisia esineitä, voi niillä pyrkiä myös tienaamaan. Ostettuaan hanskat itselleen ne voi koittaa myydä voitolla seuraavalle vaikka Steamin kauppapaikalla, jossa hinnat ovat myyjän kannalta paremmalla tasolla kuin monella muulla alueella.

Hanskoja moneen tyyliin

Hanskojen määrä on lähes loputon ja erilaisia tyylejä on uskomaton määrä. Löytyy ajohanskoja, motohanskoja ja vaikka piikein koristeltuja taisteluhanskoja. Niiden suunnitteluun on käytetty taitoa ja aikaa saaden niistä todella tyylikkäitä.

Jos CS:GO skins ja hanskat ovat asia, joka pelissä viehättävät, on syytä sukeltaa syvemmälle tutkimaan, kuinka paljon valikoimaa löytyykään. Sen jälkeen voi koettaa päättää, mikä on oman pelihahmon haluttu tyyli. Hanskat näkyvät myös kolmannessa persoonassa muille pelaajille, joten leuhkimiseen ne ainakin sopivat todella mainiosti. On aina mukava hieman härnätä vastustajaa.

CS:GO gloves ilmaiseksi

Onko hanskoja mahdollista saada ilmaiseksi? Niitä voi saada myös ilmaiseksi, mikäli kierroksen lopussa sellaiset sinulle arvotaan. Toinen vaihtoehto on saada hanskat jostain laatikosta, mutta tämä perustuu satunnaisuuteen. Myös laatikoita saa ilmaiseksi pelikierroksen päätyttyä, mutta niihin tarvittavat avaimet maksavat.

Osta CS:GO gloves verkon kauppapaikoista

Verkosta on löydettävissä useita erilaisia kauppapaikkoja, joista pelaajat voivat ostaa hanskoja CS:GO peliin. Hanskoja on eri hintaisia, sillä hinta muodostuu viime kädessä sen mukaan, kuinka harvinaisia käsineet ovat. Kuten oikeassakin maailmassa, juuri harvinaisuus luo lisäarvoa hanskoihin. Mitä harvinaisemmat käsineet onnistunut saamaan pelissä, sitä enemmän niillä on myös arvoa oikeassa maailmassa.

Kun löydät jotkin mielenkiintoiset hanskat, jotka haluaisit ostaa, ensimmäisenä kannattaa vertailla hintoja. Hinnat saattavat vaihdella paljonkin, mikä tekee niiden vertaamisesta erittäin tärkeää. Saatat säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa tekemällä vertailua, joten sitä kannattaa ehdottomasti tehdä.

csgo hahmo

Tee hahmosta oman näköinen hanskojen avulla

Aivan kuten aseiden tekstuurit, myös hanskojen ulkonäköä voi muuttaa helposti. Sinun tarvitsee vain aluksi joko pelata peliä tai hankkia hanskat laatikoista tai ostaa muutoin verkosta löytyvistä kauppapaikoista. Jokainen pelaaja haluaa saada hahmon itsensä näköiseksi, mikä kannustaa pelaajia hankkimaan erilaisia käsineitä. CS:GO hanskat saattavat erota toisistaan paljonkin ja mitä harvinaisemmat käsineet saa itselleen, sitä paremmin se auttaa erottautumaan muista pelaajista.

Hanskat ovat pelissä suosituimpia tapoja yksilöidä omaa hahmoaan. Toinen suosittu tapa on tietysti aseiden skinit, jotka näyttelevät hanskojakin tärkeämpää roolia pelaajien keskuudessa. Useat pelaajat pyrkivät kuitenkin hankkimaan sellaiset skinit molempiin, että ne sopivat hyvin yhteen. Tämä vaatii jo jonkin verran panostuksia, sillä samantyyppisten tekstuurien hankkiminen voi olla aikaa ja rahaa vievää puuhaa.

Tee rahaa CS:GO gloves avulla

Monet ovat tienanneet varsin mukavia rahasummia harvinaisilla hanskoilla. Niiden hinnat saattavat nousta nimittäin todella korkeiksi, jos kyseessä on vain riittävän harvinainen tekstuuri. Parhaimmillaan hinnat nousevat jopa kymmeniin tuhansiin dollareihin, joten mistään pienistä summista ei ole enää kyse. 

Tämän takia on erityisen tärkeää muistaa tarkistaa saamiensa hanskojen arvot. Koskaan ei voi nimittäin tietää, minkälainen jackpot on osunut omalle kohdalle. Hinnat saa helposti selville tutkimalla verkosta löytyviä kauppapaikkoja. Niihin kannattaa tehdä tunnukset, mikä saattaa avata kaikenlaisia työkaluja hintojen vertailuun.

Kalleimmat CS:GO glovet maksavat maltaita

Monista hanskoista on maksettu sievoisia rahasummia, sillä kalleimmat maksavat todella paljon. Joistakin hanskoista on maksettu jopa 20 000 dollaria, joten samalla hinnalla saisi jo kohtalaisen hienon uuden auton. Monien pelaajien mielestä tämä voi vaikuttaa hullulta, mutta osa pelaajista on valmiita satsaamaan paljon rahaa virtuaalisiin esineisiin.

Erityisen suosittuja ja kalliita ovat urheiluhenkiset tai aidolla eläimen nahalla päällystetyt käsineet. Näiden hinnat nousevat toistuvasti todella korkeiksi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että näiden kalliimpien tekstuurien hankkiminen on todella vaikeaa. Niitä voi saada joistakin laatikoista, mutta ne ovat erittäin harvinaisia. Yleensä todennäköisyys saada jokin harvinainen skini on yksi kymmenistä tuhansista.

Koska hinnat saattavat nousta niin korkeiksi, tämä tekee pelaamisesta erittäin jännittävää. Koskaan ei nimittäin voi tietää, voittaako itse jonkin harvinaisen skinin. Toisinaan suuri voitto voi osua omalle kohdalle myös videopeleissä, jolloin ei välttämättä tarvitse edes lottoa laittaa vetämään.