Siirry suoraan sisältöön

CS:GO free skins on hyvä mahdollisuus myös saada uusia ulkomuotoja aseilleen. Se sopii niille, jotka eivät halua tai voi laittaa oikeaa rahaa skineihin. Niitä voi saada pelaamalla pelejä ja avaamalla laatikoita. Nämä eivät todellakaan ole mitään arvokkaita harvinaisuuksia vaan aivan perus skinejä. Jos siis haluaa kunnolla alkaa kustomoimaan välineistöään, ilmaiset eivät siihen tule riittämään. Tämä ominaisuus kuitenkin tuo peliin pientä lisäpotkua, sillä onhan se aina hiukan jännittävämpää, kun saa jotain uutta ilmaiseksi.

Tietokonepelien virtuaaliset skinit

CS:GO free skins tulevat täysin sattuman varaisesti kohdalle

Voi pelata vaikka 500 tuntia saamatta yhtäkään Free CS:GO skins osumaan kohdalleen. Tai sitten peli heittää jonkin muutaman kymmenen sentin arvoisen. Tähän ei ole mitään sääntöä eikä pelaaja itse voi siihen vaikuttaa.

Jos siis ilmaisia skinejä haluaa saada, on vain pelattava kuten ennenkin ja odotettava, että tuuri osuu kohdalle. Joskus harvoin eteen saattaa osua jokin arvokkaampikin ilmainen, yleensä näitä löytyy laatikoista. Mutta pääosin ilmaiset ovat juuri näitä hyvin edullisia tuotteita.

Ei ole myöskään sanottua, tuleeko ilmainen skini aseelle, veitselle vaiko hanskoille. Valinnan varaa ei ole. Moni onkin silti aivan tyytyväinen näihin ilmaisiin lahjoihin, sillä muuta virkaa skinillä ei pelin kannalta ole kuin ulkonäön muokkaaminen.

Ilmaiset skinit voivat lisätä halua saada aina parempaa

Pelin valmistajan kannalta luultavasti on ollut tarkoitus saattaa pelaajat ilmaisten myötä haluamaan aina parempia ja hienompia skinejä. Se on heidän keinonsa tienata ja toki se antaa mahdollisuuden myös pelaajalle itselleen tienata.

Myös ilmaiset CS:GO skins voi yrittää myydä, mutta koska ne pääsoin ovat hyvin huokeita, ei niistä kannata odottaa saavansa kolikoita kummempaa voittoa. Jos sitäkään, sillä nämä ovat saattaneet osua jo monen muunkin pelaajan kohdalle. Ne siis kannattaa vain käyttää itse ja nautiskella aseensa erilaisesta ulkomuodosta sen aikaa kun se kestää ja ehkä haaveilla seuraavan ilmaisen tulosta.

CS:GO tarjouskoodit ilmaiseksi

Tarjouksia kannattaa aina etsiä, sillä niiden avulla voi saada rahanarvoisia etuja täysin ilmaiseksi. Monet skinejä myyvät kauppapaikat antavat käyttäjille tarjouskoodeja täysin ilmaiseksi. Näitä on mahdollista saada varsinkin silloin, jos et ole vielä ehtinyt rekisteröitymään sivuille aikaisemmin. Näin voit saada skinejä ilmaiseksi, eikä sinun tarvitse maksaa niistä mitään.

Tarjouskoodeja voi löytää eri puolelta internetiä sekä tietysti kauppapaikkojen omilta verkkosivuilta. Bonuskoodin kanssa on hyvä olla tarkkana, että sen muistaa lisätä rekisteröitymisen yhteydessä. Muutoin edut saattavat jää saamatta, ellet ole tarkkana.

Bonuskoodi vastaa yleensä pientä määrää rahaa, jota voi käyttää kauppapaikalla aivan tavallisen rahan tavoin. Summat eivät ole kovinkaan suuria, mutta niiden avulla voi päästä alkuun. Myöhemmin voit tarvittaessa tehdä talletuksia omalle tilille, mikä mahdollistaa uusien skinien ostamisen.

Skinejä voi saada myös kauppapaikoilta

Yleensä kaikista CS:GO skineistä joutuu maksamaan, mutta toisinaan niitä on mahdollista saada joiltakin kauppapaikoilta myös ilmaiseksi. Tämä on kuitenkin kohtalaisen harvinaista, ja suurin osa pelaaja hankkiikin skinit pelaamalla peliä. Tällöin niistä ei tarvitse nimittäin maksaa mitään, vaan skinejä voi saada aina kierroksen päätyttyä

csgo free skins

Personoi omaa hahmoasi ilmaisten skinien avulla

CS:GO skinejä halutaan sen takia, että pelaajat voisivat ilmaista itseään niiden avulla. Muutoin hahmot ovat samoja kuin kaikilla muilla, joten tekstuurien vaihtaminen joko pelaajassa tai aseessa antaa mukavasti vaihtelua pelaamiseen. Tämä on yksi syy, miksi harvinaiset skinit nousevat niin arvokkaiksi pitkässä juoksussa. 

Jokainen pelaaja haluaa mieluummin sellaisen ulkonäön, jota ei ole kenelläkään muulla. Näin osasta skinejä tulee haluttuja, koska ne ovat harvinaisia. Tällaisia tekstuureja voi saada myös ilmaiseksi, mutta ainoastaan todella harvoin. Yleensä ilmaiseksi saavat skinit ovat sellaisia, että ne ovat yleisiä ja niitä on helppoa saada.

Myy ilmaisia skinejä ja tienaa vähän rahaa

Ilmaiseksi saatavia skinejä voi myös myydä eteenpäin, mikäli niin haluaa. Jos pelaat CS:GO-videopeliä Steamin kautta, jokainen uusi skini talletetaan pelitilille. Steam tarjoaa mahdollisuuden myydä skinejä eteenpäin suoraan oman alustansa kautta. Tämä on helpoin tapa myydä ilmaiseksi saatavia skinejä ja samalla voi tienata vähän rahaa esimerkiksi uusiin peleihin.

Steamin kautta skinit on helppo myydä oikealla hinnalla, sillä näet jokaisen skinin myyntihinnat suoraan Steamin kautta. Tämä helpottaa suuresti sitä, kun yrittää miettiä sopivaa hintaa kullekin tekstuurille. Tutkimalla jokaisen skinin hintakehitystä tiedät varmasti sen, ettet myy tavaraa liian halpaan hintaan.

Jos sinulla käy todella hyvä tuuri, voit saada jonkin harvinaisen skinin täysin ilmaiseksi. Tällöin voi tehdä hyvän tilin, sillä kalleimmat skinit maksavat jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Tämän takia CS:GO:n pelaaminen on erityisen jännittävää, sillä koskaan ei voi tietää, milloin onni osuu kohdalle.

Ilmaiset CS:GO skinit kokemuksia

Ilmainen on eräänlainen taikasana, joka herättää aina ihmisten mielenkiinnon. Tämä asia pätee myös CS:GO skinien kohdalla, sillä niiden avulla voi personifioida omaa pelihahmoa täysin ilmaiseksi. Vaikka suurin osa ilmaiseksi saatavista skineistä on yleisiä, niiden avulla hahmoa voi kuitenkin muokata mieleiseksi.

Hyvää ilmaisissa CS:GO skineissä on myös se, että niitä voi myydä eteenpäin. Vaikka suurin osa niistä on arvoltaan vain muutamia senttejä, pienistä puroista saattaa syntyä isoja puroja. Ilmaisten skinien avulla voit alkaa kasvattamaan omaa saldoa ja käyttää sen myöhemmin joihinkin maksullisiin tekstuureihin.