Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » Karambit

Karambit

  • tehnyt
Karambit

Karambit on CS:GO-pelissä käytettävä veitsi, joka on erityisesti terroristien hyödyntämä ase. Se on suunniteltu oikean Honshu Karambit –veitsen pohjalta ja kuuluu veitsien aseryhmään.

CS:GO-pelissä on nimittäin useita erilaisia veitsiä, joita terroristit pystyvät hyödyntämään poliisien tappamiseen. Sen ulkomuotoa voi muiden aseiden tapaan muuttaa CS:GO skinsien avulla.

Millainen ase karambit on?

Karambit on CS:GO-pelissä käytettävä veitsi, joka lisättiin asevalikoimaan viimeisimmän päivityksen seurauksena. Tämä veitsi on hieman huomaamattomampi kuin pelin monet muut veitset, josta on hyötyä terroristeille.

Terroristien on nimittäin osattava pysyä mahdollisimman hyvin piilossa poliiseilta, jotta he pystyvät tekemään yllätyshyökkäyksiä. Iso veitsi, joka näkyy helposti kulman taakse, ei siis ole mikään ideaali CS:GO-ase.

Tällä veitsellä on toisaalta myös helpompi iskeä kulman takana olevaan pelaajaan sen muodon vuoksi. Näin terroristi pystyy piilottelemaan ja tekemään yllättäviä iskuja hyvin tehokkaasti.

Sen erikoisominaisuuksiensa vuoksi karambit on yksi CS:GO pelin halutuimmista aseista. Moni pitää myös veitsen erikoisesta ulkoasusta, joka erottaa sen muista veitsistä.

Millaista tuhoa se saa aikaan?

Tuhovoimaltaan kyseessä ei ole mitenkään erikoinen ase, vaan se toimii kuten kaikki muutkin CS:GO-pelissä käytettävät veitset. Veitsellä pystyy tappamaan yleensä vasta toisella iskulla joko päähän tai selkään.

Karambit-asetta pystyy käyttämään vain silloin, kun on tarpeeksi lähellä vastustajaansa. Toisaalta jos iskuissa onnistuu, tuottavat ne merkittävää tuhoa vastustajalle.

Miten karambit-veitsen ulkoasua pystyy muuttamaan?

Koska karambit on yksi kaikkein halutuimmista aseista, ovat sen tyylittelyyn käytettävät CS:GO skinsit myöskin hieman arvokkaampia. Skinsit ovat siis esimerkiksi erilaisia värejä ja kuvioita, joiden avulla aseestaan pystyy tekemään yksilöllisemmän. Pelaaja pystyy saamaan näitä skinsejä joko ostamalla niitä muilta pelaajilta tai avaamalla pelin aikana arkkuja.

Yhteenveto

Karambit on siis varsin hyödyllinen ase CS:GO-pelissä, mikäli sitä osaa käyttää. Aseesta pystyy tekemään myös yksilöllisen skinsien avulla.