Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » Desert Eagle

Desert Eagle

  • tehnyt
Desert Eagle

Desert Eagle kuuluu CS:GO-pelin tuhoisimpien aseiden joukkoon, joten se on luonnollisesti hyvin suosittu ase sekä terroristi- että poliisijoukkueissa. Se on semi-automaattinen pistooli, jonka laukaisuteho on erittäin suuri. Pelaaja pystyy tämän aseen avulla tappamaan vastustajansa yhdestäkin iskusta, mikäli hän osuu päähän. Desert Eaglen ulkoasua pystyy muuttamaan yksilölliseksi skinsien avulla, jotka ovat tämän aseen tapauksessa melko arvokkaita.  

Miten Desert Eagle toimii aseena?

Desert Eagle on siis erittäin tuhoisa pistooli, jota käytetään molemmissa joukkueissa CS:GO-pelissä. Se ladataan seitsemällä 50 Action Express –luodilla, jotka tekevät suurta tuhoa iskeytyessään vastustajaan. Sitä siis käytetään kuin mitä tahansa muuta pelin pistoolia. Pelaajan pitää vain muistaa, ettei aseessa ole loputtomasti luoteja. Kun säästää luoteja parhaimpiin pelitilanteisiin, voi yllättää vastustajansa. Pelitilanne voi nopean iskun jälkeen muuttua hyvinkin nopeasti.

Desert Eagle aseella pystyy ampumaan myös hieman kauempaa, joten pelaaja voi piilotella helpommin vastustajaltaan. Kannattaa toisaalta huomioida sekin, että myös vastustajalla saattaa olla kyseinen ase käytössä.

Mikäli tämän pistoolin haluaa käyttöönsä, joutuu siitä myös maksamaan. Monet muut CS:GO-aseet ovat täysin ilmaisia, joten se on huono uutinen niille, joilla ei ole varaa käyttää rahojaan peliin. Hyvällä tuurilla tämän aseen voi kuitenkin saada myös aarrearkusta, joita löytää pitkin peliä. Näistä arkuista

Millaista tuhoa tämä voimakas pistooli saa aikaan?

Kyseessä on takuulla yksi tuhoisimmista CS:GO-pelin aseista, jonka avulla pystyy tappamaan jopa suojavarusteilla varustetun pelaajan. Se on yksi harvoista aseista, jonka avulla pystyy automaattisesti tappamaan, mikäli osuu suojautunutta vastustajaa päähän. Muihin kehonosiin osuessa saa ase aikaan myös paljon tuhoa, mutta vastustaja ei näistä iskuista vielä kuole.

Parasta on myös se, että tuhovoima säilyy, vaikka ampuisi vastustajaa kaukaakin. Huolimatta siitä, että aseella ampuu kaukaa, pystyy sillä arvioimaan osumakohtaa huomattavasti paremmin. Muilla pistooleilla ampuessa luoti osuu herkemmin pään sijaan muihin kehonosiin tai se menee tyystin ohi. Desert Eaglen avulla pystyy siis tekemään tuhoa helpommin juuri niin kuin pelaaja itse suunnittelee.

Halutussa CS:GO-aseessa on myös huonoja puolia

Vaikka Desert Eagle on monesta näkökulmasta täydellinen ase, ei sekään säästy kritiikiltä. Huono puoli on esimerkiksi se, ettei aseeseen pysty kerrallaan lataamaan kovin paljon luoteja. Aseen tuhovoima on kyllä suuri, mutta sen tulinopeus on hitaampi, joten vastustajat saattavat ehtiä pois tieltä ennen iskun osumista. Sen liikuttaminen on myöskin hitaampaa, sillä kyseessä on hieman raskaampi tuliase. Huono puoli on myös se, että jos aseella ampuu, lähtee siitä varsin kova ääni. Tämä ei ole hyvä asia varsinkaan terroristeille, jotka yrittävät parhaansa mukaan piilotella poliiseilta. Toisaalta poliisienkin on osattava liikkua mahdollisimman huomaamattomasti, jotta heitä ei tapeta heti siltä istumalta.

Lisäksi pelaajien on myös otettava huomioon, että Desert Eagle on arvokas ase. Sen ostamiseen tarvitsee sievoisen summan rahaa tai pitää olla todella onnekas löytääkseen sen aarrearkusta. CS:GO-pelissä se onkin kaikkein kallein ase, joten harvoilla joukkueilla on varaa sen ostamiseen.

Muuta Desert Eagle yksilölliseksi skinsien avulla

Koska Desert Eagle on sen verran kallis ase, ovat sen skinsit myös kalliita ja arvokkaita. Niiden avulla aseesta pystyy kuitenkin tekemään tyylikkään ja omannäköisen. Halutessaan pelaaja pystyy ostamaan näitä tyyliominaisuuksia tai löytämään niitä aarrearkuista. Kaikkein arvokkaimmat skinsit ovat saatavilla kuitenkin ainoastaan CS:GO-pelin kaupassa. Omistamiaan skinsejä pystyy myymään eteenpäin, jolloin saa käyttöönsä rahaa uudenlaisten skinsien ostamiseen.

Yhteenveto

Desert Eagle on siis arvokas ja tuhoisa ase, jolla on myös arvokkaat skinsit.