Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » CSGO on ollut mukana kryptojen maailmassa jo kauan aikaa

CSGO on ollut mukana kryptojen maailmassa jo kauan aikaa

  • tehnyt
CSGO on ollut mukana kryptojen maailmassa jo kauan aikaa

CSGO peliä on pelattu jo kymmenen vuotta, mikä on hyvin pitkä aika pelille pysyä niin suosittuna. Tähän vaikuttaa hyvin monta asiaa, ja yksi niistä on ehdottomasti se, kuinka peli ottaa hyödyn uusimmista trendeistä jo ennen kuin ne nousevat muiden ihmisten suosioon. Tästä syystä ei ole ihme, että CSGO on ottanut hyödyn erilaisista kryptojen luomista mahdollisuuksista jo vuosien ajan.

Itse asiassa ensimmäinen kryptovaluutta, eli Bitcoin, on vain muutamaa vuotta vanhempi kuin CSGO. Bitcoin esiteltiin jo vuonna 2009, kun taas CSGO ilmestyi markkinoille vuonna 2012. Kuitenkin monet voisivat kuvitella, että Bitcoin olisi uudempi keksintö. Tämä johtuu siitä, että se nousi vasta suureen kuuluisuuteen ja suosioon vuonna 2016, milloin CSGO peli oli viihdyttänyt jo pelaajia neljä vuotta. Tässä artikkelissa tulemme kertomaan erilaisista asioista, joilla CSGO ja kryptovaluutat kohtaavat.

Nykyään voit ostaa NFT:ä CSGO pelissä

Kryptovaluuttojen maailma uudistuu hyvin nopeaa vauhtia, johtuen tietenkin siitä, että se pohjautuu internetiin. Siihen vaikuttaa hyvin monet eri asiat todella nopeasti, ja kryptojen maailmassa monet pääsevät toteuttamaan taitojaan todella upealla tavalla. Yksi uusista suosituista trendeistä kryptojen maailmassa on NFT.

Jos et tiedä, mitä NFT ovat, älä huolehdi, me kerromme. NFT tarkoittaa Non-Fungible Token. Nämä ovat merkkejä, jotka voivat olla oikeastaan minkälaisessa muodossa hyvänsä. Ne voivat olla mitä vain graafisesta taiteesta vaikka lauluihin. Non-fungible tarkoittaa sitä, että niiden arvo ei ole tasainen. Niitä voidaan verrata mihin vain muuhun taiteeseen, jonka arvo vaihtelee katsojasta toiseen. Tietenkin taiteen arvoon vaikuttaa aina taiteilija, mutta kuten me kaikki tiedämme, tämä asia voi todellakin muuttua vuosien aikana.

Kuten sanoimme, NFT voi olla lähes mitä vain. Tästä syystä jotkut pelit ovat esimerkiksi alkaneet ottamaan hyödyn NFT:stä. CSGO tietenkin kuuluu näihin. Peliin on luotu nykyään esimerkiksi joitakin skinejä, joita voidaan ostaa NFT muodossa. Niiden arvon noustessa, ne voidaan myydä eteenpäin, tai voit tietenkin säilyttää ne omassa käytössäsi.

Monet verkkopelit ovat hyväksyneet kryptovaluutat maksutapana jo jonkin aikaa

Kaikista ensimmäinen kryptovaluutta, Bitcoin, luotiin toimimaan maksutapana. Vieläkin on kuitenkin monia eri paikkoja, jotka eivät hyväksy kryptovaluuttoja ollenkaan maksuna. Pelien maailma kuitenkin eroaa tästä hyvin paljon. Hyvin monet verkkopelit ovat hyväksyneet Bitcoinin ja monet muut kryptovaluutat maksutapoina.

Tämä pätee myös eSports lajeihin, sekä tietenkin niiden vedonlyöntiin. Monet pääsevät suorittamaan maksuja käyttämällä heidän omistamiaan kryptovaluuttoja.

CSGO ja monet kryptovaluutat jakavat saman asiakaskunnan keskenään

Miksi sitten CSGO ja muut pelit ovat hyväksyneet kryptovaluutat niin nopeasti? Tähän vaikuttaa pitkälti se, että monet pelaamisesta kiinnostuneet ovat myös kiinnostuneita krypto valuutoista. Koska pelit ja kryptojen valmistajat ovat ymmärtäneet tämän, heille on luonnollista tukea toistensa töitä. Loppujen lopuksi molemmat osapuolet voittavat, mitä suositumpi toinen vaihtoehto on.

Haluatko tutustua enemmän kryptojen maailmaan?

Jos sinua kiinnostaa tutustua enemmän kryptojen maailmaan joko NFT merkkien takia, tai jostain aivan toisesta syystä, meillä on hyviä uutisia. Voit löytää internetistä hyvin paljon erilaisia oppaita, jotka auttavat sinua aloituksessa. Niiden avulla voit oppia kaiken mahdollisen, ennen kuin sijoitat kryptoihin.

Jos et pidä lukemisesta, sinun ei tarvitse huolehtia. Voit löytää YouTube video sivustolta monia videoita aiheesta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jotkut kryptojen valmistajat palkkaavat vaikuttajia markkinointitarkoituksiin. Tarkista siis aina, että kuuntelet vain lähdettä, joka tietää oikeasti mistä he puhuvat.