Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » CS:GO cheats

CS:GO cheats

  • tehnyt
Perimmäinen opas CS:GO pintakuvio -kauppaan vuonna 2024

CS:GO cheats ovat eräänlaisia helpotuksia, joita peliin voi ladata saadakseen etua ja enemmän kykyä pelata. Ne ovat siis huijauksia ja ne ovat ongelma, sillä ne muodostavat merkittävän edun pelaajille, jotka niitä käyttävät. Pelien soisi olevan reiluja, mutta näiden käyttö ei tavoitetta edesauta. Ne eivät varsinaisesti siis ole sallittujakaan ja saattavat johtaa siihen, että pelaaja saa porttikiellon peleihin. Mikäli siis näitä huijauksia käyttää, on varauduttava siihen, että kiinni jäädessä pelit loppuvat lyhyeen.

Olemassa on useita erilaisia CS:GO cheats

Jos kyseistä peliä pelaa, eikä käytä itse CS:GO hacks, on syytä olla tietoinen että muut eivät ole liikenteessä yhtä rehellisesti. Varautua kannattaa ainakin muutamaan erilaiseen huijaukseen. Yleisimmin käytössä oleva on wall hack.

Wall hack antaa pelaajalle mahdollisuuden nähdä seinien ja muiden esteiden läpi päästen seuraamaan vastustajansa liikkeitä vaivattomasti. Toinen hyvin suosittu cheat on Aimbot. Nimensä mukaisesti se auttaa pelaajaa tähtäämään helpommin ja näin ollen myös osumaan vastustajaansa paremmin.

Yksi ehdottomasti raivostuttavimmista huijauksista on Spin bot. Toisaalta se on myös yksi helpoiten huomattavista, sillä se mahdollistaa pelinhahmon pyörimisen nopeaa tahtia paikallaan, jolloin siihen on hankala saada osumaa.

Mobility hacks ovat oma huijausten kategoriansa

Nämä liikkuvuuteen liittyvät huijaukset antavat pelihahmolle lisää liikkumisnopeutta, hyppykorkeutta kuin myös nopeamman kyvyn vetää ase esille käytettäessä tietynlaisia aseita, esimerkiksi AWP. Näitä kykyjä on mahdollista säätää haluamallaan tavalla huijausta käyttäessään.

Jos pelistä haluaa nauttia reilusti, kannattaa tyytyä vain CS:GO skins ja reiluun peliin. Huijaamalla voittoon päätyminen ei ole se oikea tie ja se voi johtaa siihen, että peli loppuu milloin tahansa. Huijausten käyttö ei ole yhteisön keskuudessa suvaittua ja pelitoverit voivat ilmiantaa pelaajan, jos huomaavat cheatien olevan käytössä.