Siirry suoraan sisältöön
Home » CS:GO blogi » AK-47

AK-47

  • tehnyt
Parhaat CS:GO vedonlyöntivihjeet verkossa

AK-47 on konekivääri, jonka suunnittelussa on otettu mallia Mikhail Kalashnikovin kuuluisasta aseesta. Se on yksi CS:GO-pelin käytetyimmistä aseista, joka soveltuu hyvin käytettäväksi erityisesti terroristijoukkueelle mekanisminsa vuoksi. Sillä ampuminen on tehokasta ja nopeaa, jolloin terroristit pystyvät tappamaan vastustajansa peliajan loppuun mennessä. AK-47 aseen skinsit ovat myös suosittuja ja niiden avulla pelaajat pystyvät tekemään aseestaan uniikimman.

Miksi AK-47 on loistava ase CS:GO-pelin terroristeille?

CS:GO-pelissä on kaksi joukkuetta, joista toisessa on poliiseja ja toisessa terroristeja. Terroristien tehtävänä on tappaa vastustajat mahdollisimman nopeasti. Muuten kaikki terroristit ehditään tappamaan tai peliaika loppuu. Kun aika loppuu, on voitto automaattisesti poliisien.

Tämän takia AK-47 on vain terroristien käytössä oleva ase, sillä se sopii tehokkaaseen ja tuhoisaan pelaamiseen. Se on suosittu ase myös siksi, koska AK-47 ei ole kovin kallis verrattuna tehokkuuteensa. Halvalla hinnalla saa siis konekiväärin, jonka avulla voi saada paljonkin tuhoa aikaan. Tietenkin asetta on osattava käyttää oikein ja hyvällä pelitaidolla on luonnollisesti väliä.

Mitä huonoja puolia AK-47 konekiväärissä on?

Vaikka kyseessä on erittäin suosittu terroristien käyttämä ase, niin aseessa on myös huonoja puolia. Se ei ole esimerkiksi kovin hiljainen ase. Aseen tunnusomainen ääni saattaa helposti paljastaa terroristin olin paikan, sillä ase ei ole käytössä poliisijoukkueessa. AK-47 on myös melko raskas, mikä saattaa hidastaa pelaajan liikkumista. Toisaalta aseen hyvät puolet voittavat kuitenkin huonot puolet, minkä takia sitä käytetään paljon terroristien keskuudessa.

Millaista tuhoa aseella saa aikaan?

AK-47 konekivääri on kaiken lisäksi myös varsin tehokas tekemään tuhoa. Pelaaja pystyy tappamaan vastustajan, joka on varustautunut kypärällä, pääiskulla. Monet muut CS:GO-pelin aseet eivät pysty tähän, minkä takia AK-47 onkin niin suosittu. Mikäli luoti osuu käsivarteen tai rintaan, tappamiseen tarvitaan 4 iskua.

AK-47 konekiväärillä pystyy ampumaan myös varsin tarkasti ainakin ensimmäisellä iskulla, joten pelaajan kannattaa kiinnittää huomiota siihen. Kyseessä on ladattava ase, mutta aseen lataaminen käy nopeasti.

Miten aseen ulkoasua voi muuttaa yksilölliseksi?

CSGO skins -ominaisuus on hyvin yleinen tapa tehdä aseista yksilöllisempiä. Varsinkin suosittujen aseiden skinsejä myydään ja ostetaan hyvin aktiivisesti. AK-47 onkin yksi suosituimmista aseista terroristijoukkueen keskuudessa. Sen skinsit ovat vertailussa keskihintaisia, sillä AK-47 ei ole se kallein ase, muttei se kaikkein halvinkaan. Toki AK-47 skinsejä pystyy samaan myös aarrearkuista, joita on ympäri taistelukenttää. Arkkujen avaamiseen pitää kuitenkin maksaa myös pieni summa.

Skinsien avulla pelaaja pystyy muuttamaan esimerkiksi aseensa väriä tai jopa sen ulkomuotoa. Näin jokainen pystyy luomaan aseistaan sellaiset kuin itse haluaa. Skinsit tuovat peliin lisää väriä ja jännitystä. Aseiden värillä pystyy myös maastoutumaan paremmin tiettyihin peliympäristöihin.

Millaisia skinsjeä AK-47 konekiväärille on tarjolla?

Kun CS:GO-pelin alkuaikoina skinsejä oli tarjolla varsin vähän, niin nykyään valikoima on valtava. Niitä julkaistaan myös jatkuvasti lisää, joten vaikka itse peli on entisellään, pystyy skinsien avulla tuomaan siihen lisää yksilöllisyyttä. Taistelupelissä ei tietenkään kannata käyttää kovin kirkkaanvärisiä skinsejä, sillä tämä saattaa vaikuttaa itse peliin. Toisaalta erilaiset tarrat ja kuviot voivat olla ihan hauskoja. Kun käyttämäänsä skinsiin sitten kyllästyy, voi sen sitten myydä eteenpäin.

AK-47 ase loistaa ominaisuuksillaan ja skinseillään

Ei ole yllättävää, että AK-47 konekivääri on suunniteltu juuri terroristien käyttöä varten. Se on tehokas tappoase, jonka lataaminen onnistuu nopeasti. Tämä on täydellistä, sillä terroristijoukkueen on pyrittävä tuhoamaan vastustajansa mahdollisimman nopeasti. Jokainen pelaaja pystyy myös valitsemaan aseelleen omanlaiset skinsit.